Evaluering

Vi ønsker å holde høy kvalitet på undervisningen i Newton-rommet, og er derfor avhengig av å få tilbakemeldinger fra både klasselærere og elever for å gjøre forbedringer. Nedenfor finnes linkene til hver av evalueringene.

Klasselærere

Som klasselærer er dine erfaringer med Newton-modulene svært viktige. Bruk gjerne kommentarfeltet på slutten av skjemaet til å utdype tilbakemeldingene. Evalueringsskjema tar ca. 5 minutter å svare på og undersøkelsen er anonym. Link til skjema finner du her.

Elever

Vi ønsker å gi deg så god undervisning som mulig. Som elev i vårt Newton-rom er dine tanker, meninger og tilbakemeldinger viktig for oss. Det finnes ikke korrekte eller feile svar. Evalueringsskjema tar ca. 5 minutter å svare på og undersøkelsen er anonym. Link til skjema finner du her.Hilsen oss i Newton-rommet

Kontaktinfo

Trond Mikkelborg

Tlf: 95275755
miktro@gildeskal.kommune.no

Besøksinformasjon

Påmelding på denne nettsida. Modulene gjennomføres i Newton-rommet i Domus pisces, som er felles hus for visningsanlegget Salmon Center, Meløy videregående skole sitt praksisanlegg og Newton-rommet. Domus pisces ligger på Øya på Inndyr. Ta kontakt med Newton-lærer Trond for nærmere informasjon og avtale om oppstartstidspunkt.
Gildeskål kommune

Prosjekteier

Gildeskål kommune

Samarbeidspartnere

- Meløy videregående skole
- Sundsfjord Smolt
- Kunnskapssenteret i Gildeskål
- Gifas
- Sjøfossen Energi
- Nordlandsbanken
- Marine Harvest
- Fiskekroken as
- Gildeskål Sparebank
- Havforskningsinstituttet