Newton nettverkssamling 2019

Velkommen til den 14. nasjonale Newton nettverkssamling! Mandag 21.oktober og tirsdag 22. oktober samler vi igjen Newton-nettverket til to faglige og sosiale dager i Bodø. Programmet startet mandag kl. 10.30 og avslutter tirsdag kl. 15.00. Påmeldingsfrist: 11.oktober. 

Newton-nettverket består av Newton-lærere, administrative ledere og øvrige deltakere som representerer de snart 40 Newton-rommene som er i drift og piloteringsfase. I tillegg er flere Newton-rom i etableringsfase. Dere har fått tilsendt påmeldingslink, og det vil også bli mulighet for å melde seg på ulike parallellsesjoner i forkant av samlingen. Reise og opphold dekkes av hver enkelt. Faktura for deltakeravgift sendes ut etter påmelding.  

Vi har satt sammen et spennende og lærerikt program, og kan stolt presentere foredragsholder Simen Spurkland. Han er en engasjert lærer som også holder foredrag om digital didaktikk, matematikkdidaktikk og om det å være en profesjonell lærer.

Her er noen flere smakebiter fra programmet:

> Fagfornyelsen og vurdering av praktiske aktiviteter - NTNU Skolelaboratoriet    

> Nytt fra Matematikk-Norge, og Geogebra/Kikora-prosjektet - Matematikksenteret    

> Presentasjon av data fra forskningsprosjekt i Newton - NORD Universitet

> Newton internasjonalt - FIRST Scandinavia

> Bli kjent med Newton-moduler gjennom parallellsesjoner - Newton-nettverket 

Vårt mål er å skape og vedlikeholde et solid nettverk med nære relasjoner og godt samarbeid. Til nettverkssamlingen inviteres hele vårt nettverk og alle som ellers ønsker å vite mer om Newton-konseptet. Vi har som målsetning å gi alle deltakere en positiv og nyttig opplevelse og ser på nytt fram til å høste erfaringer og gode minner sammen med nye og gamle venner.

Hjertelig velkommen!

Spørsmål om nettverkssamlingen? Kontakt ingvill@firstscandinavia.org

 

Bildet under er fra fjorårets samling, som samlet over 70 deltakere fra Newton-nettverket. 

Oppdatert